free counters
HeadZ for kvalitet.
HeadZ er et varemerke tilhørende CPConsulting.  Alle henvendelser, salg/distribusjon, support og kontakt går via disse nettsidene.
VÅR SERVICE Som distributør er vi ansvarlig for service og teknisk support på produkter.   Vi er her om du har spørsmål eller trenger hjelp. - Hva passer til hva - Hvor finner jeg produktene - Tekniske spørsmål - Garanti spørsmål
PRODUKTENE >
Avtalefestet Avtalen skal passe din forretningsdrift, slik at du kan arbeide uforstyrret i ditt marked - Dette uten å få problemer selv om en webshop/nettbutikk skulle selge de samme produktene! 
Erfarenhet Vi har mye produktkunnskap.  Vi veileder og hjelper til slik at våre produkter virker best mulig i markedet. Sammen kan vi gi kunden den aller beste service.
Langsiktighet Et nært forretningsbånd. - Samarbeid er viktig. Et nært og godt forretningsbånd med en god kommuikasjon gir deg en forutsigbarhet som gjør at du kan tenke langsiktig.
Hvorfor velge oss? Vår erfaring og agenturer sørger for at varene kommer til deg uten mellomledd.  Vi formidler de riktige modellene til din virksomhet. Vi tar kun inn kvalitetsvarer som vi kan gå god for, og vi støtter oss på vår lange bransje- erfaring. Vi står for fabrikkgaranti og teknisk hjelp - også direkte til din kunde! Vi fører bare utvalgte produkter som vi kjenner kvaliteten på - og som vi vet passer i markedet. Våre headset kommer direkte fra produsent.r consequat. Med en nærhet i god kommunikasjon løser vi eventuelle problemer som måtte oppstå.
 Design www.idoit.no
PRODUKTER OM HEADZ KUNDER Partnere INFO
KONSUMENT Direktekunder Konsument kontakter oss direkte ved tekniske spørsmål.  Man kan også bestille direkte her, men vi gjør oppmerksom på at frakt og post- oppkrav vil fordyre forsendelsen. - Vi henviser derfor til din lokale butikk eller en nettbutikk.
STORKUNDE Kjedekontor kunde Storkunder/kjeder og egne varehus får tilsendt varene direkte til sitt hovedlager, eller til hver butikk om de ønsker. - Vi arrangerer forsendelsene og sørger for levering i riktig tid. - Vi tar hånd om det tekniske
Kontakt oss
NETTBUTIKKER Webshop kunde Store og små nettbutikker kan kontakte oss. Vi sender ut informajon, vareprøver og prisoversikt. - Vi tar igjen hånd om det tenkniske og garantiordninger. - Ta kontakt her.
Kontakt oss
PARTNERE Selger våre produkter:
HeadZ.no
 CP Consulting
KUNDER