free counters
HeadZ er et varemerke tilhørende CPConsulting.  Alle henvendelser, salg/distribusjon, support og kontakt går via disse nettsidene.
VÅR SERVICE Som distributør er vi ansvarlig for service og teknisk support på produkter.   Vi er her om du har spørsmål eller trenger hjelp. - Hva passer til hva - Hvor finner jeg produktene - Tekniske spørsmål - Garanti spørsmål
PRODUKTENE >
Hvorfor velge HeadZ? Vi har lang erfaring, og vet litt om hvilke produkter som selger bra.  Våre produkter kommer direkte fra produsent uten mellomledd.  - Vi formidler de riktige modellene til din virksomhet, og gir deg bytterett. Vi tar inn kvalitetsvarer som vi kan gå god for, og vi støtter oss på vår lange bransje- erfaring. Vi står for fabrikkgaranti og teknisk hjelp - også direkte til din kunde! Vi fører bare utvalgte produkter som vi kjenner kvaliteten på - og som passer inn i markedet. Våre headset kommer direkte fra produsent.  
IMPACT ZONE Sharkbiscuit Nydlig modell med attraktivt utseende Frekvensområde: 20-20khz Impedance: 32ohm±15% Sensibilitet: 100±4dB Tilkobling: 3,5mm plug
Les mer >>
HeadZ for kvalitet.
STEREO HEADSET - ekstra polstret

“IMPACT ZONE”

Attraktive farger!
Øreklokker dekker ørene. Ekstra godt polstret Polstret hodebøyle
PRODUKTER OM HEADZ KUNDER Partnere INFO
 Design www.idoit.no
Om oss Vi er en avdeling av Computer Partner, med et godt forretnings-konsept med produkter som vi kan innpasse i ditt lokalområde om du er forhandler. Vi kundee til riktig produkt, og står for garanti og teknisk hjelp når det trengs.  - Din kunde kan henvende seg til oss direkte.  Et åpent samarbeid som gir gode muligheter til suksess!
SPØRSMÅL? RING OSS! +47 412 49 529
R HeadZ HeadZ.no
PARTNERE Selger våre produkter:
 CP Consulting
 2012 © CP
OM HEADZ